2024-06-10

Mezuniyet Sonrası Bilgi Güncelleme Eğitimleri-6 gerçekleştirildi.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Hemşirelik Bölümü’nde geleneksel olarak gerçekleştirdiğimiz ve bu yıl 6.’sı düzenlenen “Mezuniyet Sonrası Bilgi Güncelleme Eğitimleri-6” programı yoğun katılım ile gerçekleştirildi. Program Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Hemşirelik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ebru ÖNLER’in açılış konuşmasıyla başladı. Hemşirelik Bölümü Öğretim Elemanlarının çeşitli konu başlıkları ile katkı sağladıkları program öğrencilerin Hemşirelik Esasları, İç Hastalıkları Hemşireliği, Cerrahi Hastalıkları Hemşireliği, Kadın Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği, Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği, Halk Sağlığı Hemşireliği, Hemşirelikte Öğretim ve Hemşirelikte Yönetim’e ait vaka sunumları ile devam etti. Bir gün süren program düzenleme kurulu ile sunum gerçekleştiren akademisyen ve öğrencilere teşekkür belgelerinin takdimi ile sona erdi.