2024-03-01

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Bölümümüz Öğretim Elemanı-Rehber Hemşire Toplantısı Düzenlendi.

Bölümümüz tarafından, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi derslerinin klinik uygulamalarına ilişkin 01 Mart 2024 tarihinde “Öğretim Elemanı-Rehber Hemşire” toplantısı gerçekleştirildi. Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Hastanesi konferans salonunda öğretim elemanları tarafından, döneme özgü sürdürülecek derslerin doğası, klinik uygulama alan ve tarihleri, uygulama becerileri, ders değerlendirmesi, devam-devamsızlık, rehber hemşirelerden ve öğrencilerden beklentiler, öğrenci sorumlulukları ve beceri karneleri hakkında bilgilendirme yapıldı. Rehber hemşirelerin derslere ilişkin soruları yanıtlandı. Rehber hemşirelerden gelen öneriler ve gelecek yıla yansıması planlanan uygulamalar, dikkat edilmesi gereken hususlar not alındı. 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılının Bahar Dönemi eğitim sürecinin herkese hayırlı olması ve başarı dilekleri toplantı sona erdi.