2022-10-05

2022-2023 Akademik Yılı Hemşirelik Bölümü Oryantasyon Programı Gerçekleştirildi.

HEMŞİRELİK BÖLÜMÜ ORYANTASYON PROGRAMI

Bölümümüze yeni kayıt yaptıran 04-05 Ekim 2022 tarihlerinde oryantasyon eğitimleri gerçekleştirilmiştir. Öğrencilerimizin şehrimize, üniversitemize, bölümümüze uyum sürecini hızlandırmak, bölümü tanımaları sağlamak amacıyla gerçekleştirilen uyum programına yoğun katılım gerçekleştirilmiştir.

Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Ebru ÖNLER liderliğinde gerçekleştiren programda; üniversitemizin ve bölümümüzün misyon ve vizyonu, program amaç ve çıktıları, bölümde görev alan akademik ve idari personel, üniversitemizin kalite ve bölümün akreditasyon süreci, bölümde yer alan komisyonların çalışma esas ve usulleri, öğrencileri ilgilendiren yönetmelik ve yönergeler, öğrencilerimizin yararlanabileceği sosyal, kültürel, sportif faaliyetler vb. konuları yer almıştır. Bölüm öğretim elemanları eşliğinde öğrenciler uygulama alanlarını ve hemşirelik laboratuvarını ziyaret etmişlerdir.

Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Ebru ÖNLER yeni kayıt yaptıran öğrencilerimize hoş geldiniz diyerek başarılar dilemiştir.