Hemşirelik
2023-10-11

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Hemşirelik Bölümü 1. Sınıf Öğrencileri için Oryantasyon Programı Düzenlendi

Bölümümüze yeni kayıt yaptıran öğrencilerimize yönelik, 11-12.10.2023 tarihlerinde oryantasyon eğitimi gerçekleştirilmiştir. Öğrencilerimizin şehrimize, üniversitemize ve bölümümüze uyum sürecini hızlandırmak, bölümü tanımaları sağlamak amacıyla gerçekleştirilen uyum programı 1.sınıf öğrencilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Ebru ÖNLER liderliğinde gerçekleştiren programda; üniversitemizin ve bölümümüzün misyon ve vizyonu, program amaç ve çıktıları, kalite ve akreditasyon süreci, bölümde yer alan birim ve komisyonların, akademik birimler dışında faaliyet gösteren birimlerin, öğrencilerimizin faydalanabilecekleri alanların tanıtımı, sosyal ve kültürel imkanlar, akademik sınıf danışmanlığı görev ve sorumlulukları, eğitim-öğretim ile ilişkili mevzuatlar, eğitim modelleri, ders müfredatı, öğrenci toplulukları, sosyal sorumluluk çalışmaları, burslar, NKUZEM ve KEYPS sistemi tanıtımı, öğrenci temsilciliği sistemi tanıtımı, öğrenci memnuniyet anketlerine katılım, birimle iletişim yöntemleri, duyurulara erişim gibi konular yer almıştır. Bölüm öğretim elemanları eşliğinde öğrenciler uygulama alanlarını ve hemşirelik laboratuvarını ziyaret etmişlerdir.

Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Ebru ÖNLER yeni kayıt yaptıran öğrencilerimize hoş geldiniz diyerek başarılar dilemiştir.