2022-11-08

3-9 Kasım Organ Bağışı Farkındalık Etkinliği

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Hastanesi ve Hemşirelik Topluluğu işbirliği ile “3-9 Kasım Organ Bağışı Farkındalık Etkinliği” konferansı gerçekleştirildi. Sağlık Yüksekokulu Müdürü Sayın Prof. Dr. Tülin YILDIZ, Hemşirelik Bölüm Başkanı Sayın Doç. Dr. Ebru ÖNLER, akademisyenler, öğrenciler, hastane sağlık ekibi ve toplum katılımlarıyla gerçekleştirilen Konferansta Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı’ndan Dr. Öğr. Üyesi İlker YILDIRIM, “Organ Bağışı, önemi, organ bağışında yasal ve psikolojik süreçler” konusunda bilgilendirme yaptı ve gelen soruları cevapladı. Program sonunda katkılarından dolayı Dr. Öğr. Üyesi İlker YILDIRIM ve organizasyon ekibine teşekkür belgesi takdim edildi.