2020-02-04

Bölümümüzde 2019-2020 İç – Dış Paydaş Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı.

Öğrencilerimize kazandırılan mesleki bilgi, beceri ve değerler konusunda öğrencilerimizin, öğretim üyelerimizin, mezunlarımızın ve dış paydaşlarımızın görüşlerinin alınması amacıyla 4 Şubat 2020 tarihinde 2019-2020 iç ve dış paydaş bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıya Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Tekirdağ İl Müdür Vekili, Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi temsilcisi, Tekirdağ Devlet Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü ve Müdür Yardımcısı,  Tekirdağ İl Sağlık Müdürlüğü temsilcileri, Tekirdağ / Süleymanpaşa - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi temsilcisi, Sendika temsilcisi, Hemşirelik Bölümü Öğrenci Temsilcileri, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Sağlık Uygulama Merkezi Hemşirelik Hizmetleri Müdürü, Müdür Yardımcıları ve Hemşireleri katılmıştır.