2023-03-17

Dünya Uyku Günü Etkinliği

Her yıl 17 Martta kutlanan Dünya Uyku Günü etkinliği Dr. Öğr. Üyesi Zeynep Kurtuluş Tosun moderatörlüğünde ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyelerinden Doç.Dr. Demet İlhan Algın’ın katkılarıyla gerçekleştirildi. Programa Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Sayın Prof.Dr.Tülin Yıldız, Hemşirelik Bölüm Başkanı Sayın Doç. Dr. Ebru ÖNLER, hemşirelik bölümünden diğer akademisyenler ve öğrencilerle, farklı üniversitelerden akademisyen ve öğrenciler katıldı. Programda, uykunun sağlığın ayrılmaz bir parçası olduğuna dikkat çekildi. Dekanımız Sayın Prof.Dr.Tülin Yıldız ve Bölüm Başkanımız Sayın Doç.Dr. Ebru ÖNLER, Doç.Dr.Demet İlhan Algın’a katılım ve desteklerinden dolayı teşekkürlerini sundular.