Hemşirelik
2021-10-06

Hemşirelik Bölümü Oryantasyon Programı Gerçekleştirildi

Bölümümüze yeni kayıt yaptıran öğrencilerimize 05-06-07 Ekim 2021 tarihlerinde oryantasyon eğitimleri gerçekleştirildi. Öğrencilerimizin şehrimize, üniversitemize, bölümümüze uyum sürecini hızlandırmak, bölümü tanımaları sağlamak amacıyla gerçekleştirilen uyum programına yoğun katılım gerçekleşti.

Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Tülin YILDIZ liderliğinde gerçekleştiren programda; üniversitemizin ve bölümümüzün misyon ve vizyonu, program amaç ve çıktıları, bölümde görev alan akademik ve idari personel, bölümün akreditasyon süreci, bölümde yer alan komisyonların çalışma esas ve usulleri, öğrencilerimizin yararlanabileceği sosyal, kültürel, sportif faaliyetler vb. konuları yer aldı.

Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Tülin YILDIZ yeni kayıt yaptıran öğrencilerimize hoş geldiniz diyerek başarılar diledi.