2022-10-17

Hemşirelik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (HEPDAK) Kurumlar İçin Eğitim Çalıştayı’na katılım sağlandı

Hemşirelik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği HEPDAK tarafından 15.10.2022 tarihinde düzenlenen Kurumlar için Eğitim Çalıştayı’na Okul Müdürü Prof. Dr. Tülin YILDIZ, Okul Müdür Yardımcısı ve Hemşirelik Bölüm Başkan Yardımcısı Dr.Öğr.Üyesi Arzu MALAK, Hemşirelik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ebru ÖNLER ve Araş.Gör.Dr.Dilek ERDEN katılım sağlamıştır.

Akreditasyon süreci, akreditasyon standartları, öz değerlendirme raporu hazırlama konuları olan HEPDAK tarafından düzenlenen çalıştaya akredite olmuş, akreditasyon sürecinde olan hemşirelik bölümlerinden akademisyenler katılmıştır. Bir gün süren çalıştayda akreditasyon standartlarına göre vaka grup  çalışmaları ve tartışmaları gerçekleştirilmiştir.