2023-05-19

HİPERTANSİYON GÜNÜ ETKİNLİĞİ

Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü tarafından 17 Mayıs Dünya Hipertansiyon günü  nedeniyle 17 Mayıs 2023 tarihinde Hipertansiyonda Kanıt Temelli Yaklaşımlar konulu online konferans düzenlendi. Moderatörlüğünü Dr. Öğr. Üyesi Nurhan ÖZPANCAR ŞOLPAN’ın yaptığı konferansta; Ege Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Öğretim Üyesi Sayın Prof. Dr. Serap ÖZER; Hipertansiyonun önemi, farkındalığı, tedavi seçenekleri, yaşam tarzı değişiklikleri ve hipertansiyonlu hastalarda kanıt temelli uygulamalar ile hemşirelik bakımı konularına değindi.
Söyleşi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanımız Sayın Prof. Dr. Tülin YILDIZ’ın davetli konuşmacı Üyesi Sayın Prof. Dr. Serap ÖZER’e teşekkür belgesini takdim etmesi ile son buldu.