2023-05-16

Kariyer Yolculuğum Söyleşileri 7

Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü olarak mezun öğrencilerimiz ile düzenlediğimiz Kariyer Yolculuğum Söyleşileri’nin 7.si  nedeniyle 16 Mayıs 2023 tarihinde TNKÜ hastane konferans salonunda gerçekleştirildi. Söyleşiye konuşmacı olarak katkıda bulunan mezun öğrencilerimizden hemşire Emre Utku KIRSAVAŞ  kariyer yolculuğunda öğrencilik sürecinden çalışma hayatına geçişi, farklı özelliklerde hemşire olarak çalışma hayatı ile ilgili bilgiler verdi. Kariyer yolcluğunda Danışman hemşire olarak çalışma koşulları ve sonrasında pandemi sürecinde önem kazanan Evde Bakım Hizmetlerinde Online Hasta Takibi ile ilgili deneyimlerini öğrencilerimizle paylaştı. Ayrıca üzerinde çalıştığı Evde Bakım Hizmetlerinde Mobil Uygulama projesini, bu projenin kullanım alanları, avantajları, dezavantajları konusunda bilgiler aktardı.  Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği söyleşinin soru cevap bölümü sonrasında Söyleşi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanımız Sayın Prof. Dr. Tulin YILDIZ’ın davetli konuşmacı Hemşire Emre Utku KIRSAVAŞ’a teşekkür belgesini takdim etmesi ile son buldu.