2023-10-17

“Erasmus Programı” kapsamında, Bulgaristan Thrakia Universitesi Hemşirelik Bölümü Öğretim Üyeleri Bölümümüze Ziyarette bulunmuşlardır.

“Erasmus Personel Ders Verme Hareketliliği Programı” kapsamında, 17-18 Ekim 2023 tarihlerinde Bulgaristan Thrakia Universitesinden . Prof. Dr. Bianca Tornyova, Doç. Dr. Tanya Stoycheva ve Öğr. Gör. Antoniya Shikova bölümümüze ziyarette bulunmuşlardır. Misafir öğretim üyeleri hemşirelik bölümü öğretim elemanlarına, hastanemiz hemşirelerine ve hemşirelik bölümü öğrencilerimize yönelik gerçekleştirdikleri sunumun ardından  üniversitemiz, hastanemiz ve hemşirelik bölümü ile klinik uygulama alanları ve uygulama laboratuvarlarını ziyaret etmişlerdir. Dekanımız Prof. Dr. Tülin YILDIZ’a misafirperverliğinden dolayı teşekkürlerini ileten misafir öğretim üyelerine Prof. Dr. Tülin YILDIZ ve Hemşirelik Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Ebru ÖNLER ziyaretlerinden ve paylaşımlarından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirmişlerdir.